PODELI

Čuveni lovac na botove Muki Dragan Murar tražio od Vučića da ga primi u svoj bot tim i da mu da značku BIA da može da hapsi po Srbiji.

Generate Status-Fake Facebook Status

Murar je inače poznat od ranije Ziceru po izjavi da je sarađivao sa Žulijanom Asanžom i Snoudenom te da su njegove informacije značajno doprinele razvoju istraživačkog sajta WikiLeaks.

Redakciji Zicera Murar je dostavio skrinšot svoje objave na Facebook u kojoj predlaže Vučiću da ga uzme u svoj internet tim jer, kako kaže, lično poznaje sve SNS botove, i rad na društvenim mrežama. Poseban pik Murar ima na saradnika Tvitera Ljubana Kovačevića za koga tvrdi da mu je ugasio nekoliko tviter profila samo zato što ima velike uši.

Murar je za Zicer izjavio da će uhapsiti Ljubana čim mu Vučić da značku BIA, ali kako kaže neće stati na tome, jer on već ima listu trolova na Facebook i Twitter koje će takođe sve pohapsiti.

– Red je da neko počisti te društvene mreže. Ne može pošten svet više da objavljuje statuse na Fejsu i Tviteru a da ga ne ugase. Kad oslobodim Fejs i Tviter planiram i da se posvetim izučavanju NLO na planini Rtanj. Vanzemaljci nam stalno ostavljaju poruke na Rtnju ali naš državni sistem je korumpiran i niko time neće da se bavi. – rekao je Murar za Zicer.