PODELI

Predsednik opštine Stari grad u Beogradu i dodanašnji Đilasov jurišnik, Marko Bastać rešio je zvanično da pređe u SNS.

– Gorko se kajem za sve što sam do sada uradio. Poučen primerom Jelene Anasonović i ja sam rešio da se autujem, odnosno da javno kažem šta mi je na srcu. – krenuo je svoju ispovest za Zicer Marko Bastać.

– I mene je Đilas maltretirao i pritiskao i terao da radim ono što ne želim. Ona glupa ideja da sipam zemlju po ulicama Beograda je potekla od Vojtehovske, ali sam još dobro i prošao, jer je Vojtehovska tražila da zapalim kancelarije opštine Stari grad i da za to optužim Naprednjake, što sam naravno odbio. Njena ideja je da napravimo podrumski zatvor i da tu isleđujemo i mučimo neistomišljenike. Duša me je bolela kada sam tukao svog kuma Lešnjaka. – tvrdi Bastać.

– Oduvek sam voleo i poštovao Vučića. Iskreno nikad nisam bio protiv njega i njegove politike i Kosovo i Rusija i Evropa i Amerika i Kina. Mislim da je to najbolja politika, koja objedinjuje sve progresivne ideologije i političke pravce. Danas sam se učlanio u SNS i ponosno ću nositi SNS uniformu koju sam zadužio u opštini Rakovica. – rekao je Bastać.