PODELI

Vladimir Crnocrnčević iz Vrbljana iz Republike Srpske objavio je na internetu da traži starijeg brata blizanca za koga su njegovoj majci rekli da je umro pri porođaju, ali bebu nikad nisu pokazali.

Vladimir je ceo život osećao da je njegov brat živ i uspešan i da živi negde u belom svetu. Ta veza između sijamskih blizanaca je toliko jaka da ponekad takvi ljudi to zaista mogu osećati.

Ubrzo nakon Vladimirove objave se javio lično Arnold Švarceneger, koji je zatražio DNK veštačenje. Nakon što je utvrđeno da su Vladimir i Arnold rođena braća, Švarceneger je rešio da ponudi Vladimiru da se preseli u Kaliforniju.

Međutim, Vladimir je to odbio, rekavši da nema lepše zemlje od Republike Srpske i da nema lepšeg sela od Vrbljana i da nema lepše reke od Sane. Da je vazduh u Vrbljanima čist, a priroda nezagađena, te ko se jednom napije vode sa izvora u Vrbljanima njemu ne treba nikakva Amerika.

Švarceneger je prihvatio takvo objašnjenje brata Vladimira, izjavivši da on veoma ceni ljude koji su ekološki svesni i da bi ceo svet bio lepše mesto za život kada bi ga naselili Vrbljanci poput njegovog brata.