PODELI

Hua Kuo Feng, učitelj Feng Shuija, drevne kineske veštine koja se oslanja na kinesku astrologiju, inače potomak drevnih učitelja Feng koji su osnovali ovo učenje, napisao je knjigu TITO.

U toj knjizi Feng objašnjava da Kuća cveća u kojoj leži pokojni maršal Josip Broz ne leži u pravcu sever-jug-zapad-istok, nego je ukošena. Šta to zapravo znači?

 

To znači da magnetizam planete ne protiče pravilno preko Kuće cveća, već je preseca ukoso a ujedno i Titove posmrtne ostatke.

Poznato je da po učenju Feng Shuija kada neko želi da postavi krevet on treba da bude ili u pravcu sever-jug ili u pravcu istok-zapad, nikako ne smeju magnetna polja da presecaju krevet, jer se to loše odražava na zdravlje i psihu onoga ko spava u tom krevetu.

– Kuća cveća je okrenuta u pravcu severoistok-jugozapad što znači da magnetne linije presecaju Tita i njegovoj duši ne daju mira. – Tvrdi Feng.

– To znači da od kako ste zakopali Tita on nije počivao na miru. Tako se skupila velika negativna energija i to je dovelo do raspada Jugoslavije i građanskog rata. Ali to nije sve. I nakon raspada velike Jugoslavije i formiranja malih država vi niste podesili Tita. Tako da i naslednice Jugoslavije trpe isto prokletstvo i zato vam je ekonomija sve gora i ljudi odlaze sa prostora Zapadanog Balkana. – tvrdi Feng.

– Dok god Tita ne postavite po zakonima Feng Shuija imaćete problem na Zapadnom Balkanu. Naravno, ovaj problem se može rešiti i tako da Tita prebacite na neki drugi kontinent ili prosto da ga stavite u neku raketu i lansirate u orbitu. – objasnio je Feng.