PODELI

Kako Zicer nezvanično saznaje, vakcinaški lobi je pokrenuo hajku na sve antivaksere u Srbiji. Prva na udaru je bila Jelena Karleuša, a sad je na redu uvaženi filozof Miroljub Petrović.

Vakcinaški lobi je rešio da uništi sve javne ličnosti u Srbiji koje se bore protiv ovog lobija i zagovaraju preispitivanje obavezne vakcinacije.

Pozvali smo Miroljuba Petrovića da prokomentariše naša saznanja.

– Da to je tačno. Pretili su mi. Slali su mi sms poruke sa nepoznatih brojeva u kojima tvrde da imaju moje razgolićene fotografije i da će ih objaviti u Kuriru isto onako kako su objavili i one za Karleušu.- rekao je vidno uznemiren Miroljub Petrović.

Na naše pitanje da li je on možda sebe kompromitovao nekim razgolićenim fotografijama ili nekom slao slične fotografije kao Karleuša, Miroljub je ostao zbunjen.

– Ne, ja to nikad nisam radio, niti bih radio. Ali to je jedan opasan lobi. Oni mogu preko satelita da ti zavire u kuću i slikaju te dok se tuširaš ili si u toaletu. Pa ne može čovek obučen da se tušira. – rekao je zbunjeni Miroljub.

Petrović tvrdi da su mu već kao upozorenje poslali fotografije njegovih neobrijanih nogu, koje je dostavio našoj redakciji, i da on ove fotografije nikada nije nigde objavljivao, te da je jasno da ga vakcinaški lobi špijunira putem satelita.

– Ako imaju ove fotografije, a ovo su definitivno moje noge, onda imaju i sve ostalo. – rekao je Petrović.