PODELI

Zapadni mediji izveštavaju da je britanska obaveštajna služba došla do podataka koji kremlj strogo čuva od javnosti. Naime, pravi Vladimir Vladimirovič Putin se nalazi u jednoj izolovanoj bolnici u beskrajnim šumama Sibira, dok je njegovu ulogu preuzeo njegov dvojnik, takođe bivši KGB-ovac.

Putinov dvojnik Sergej Iljin je kao operativac KGB-a najveći deo svoje karijere proveo u Americi, povučen je onog momenta kada se Putin razboleo, a to se dogodilo pre nekih 5 godina, procenjuju britanski obaveštajci.

– Pravi Putin je teško oboleo, pati od anoreksije i ubrzanog propadanja mišića. Nalazi se u jednoj izolovanoj bolnici u Sibiru na prostoru koji je pod kontrolom ruske vojske i kome pristup nemaju obični građani Rusije. – tvrdi izvor britanske obaveštajne službe.

– Rusi imaju nekoliko desetina Putinovih dvojnika, tako da će po svoj prilici nekakav „Putin“ vladati Rusijom barem još 50 godina. Ti dvojnici su zapravo samo manekeni u rukama tajnih ruskih oraganizacija, poniklih iz KGB, koje vladaju Rusijom. – tvrde zapadni mediji.