PODELI

Beskućnik N.M. koji se ovih dana našao bez krova nad glavom zbog duga prema EPS kaže da će i dalje glasati za Vučića.

Beskućnik smatra da Vučić nije ništa kriv i da on samo radi svoj posao.

– Taj dan kad sam trebao da platim dug za struju sam zaboravio Bus-Plus karticu i kontrola me je izbacila iz busa. Mislio sam, ok, nema veze, platiću sutra. Odem sutradan u EPS da platim, kad oni kažu da sam okasnio. Kaže sad čekajte sudske izvršitelje. I eto tako sam izgubio stan. Izbacili su me dušmani. – kaže beskućnik.

Ipak, beskućnik je kao veteran rata na Kosovu ponosni patriota, i ne želi da krivi Vučića za ovakvo stanje u državi.

– Nije Vučić uveo Bus-Plus, nego Đilas. I nije on uveo sudske izvršitelje, nego su to žuti uradili pre njega, isto kao i komunalnu policiju koja mi je oduzela lubenice letos pa sam zato kasnio sa uplatom za struju. Sve su to uradili žuti. Šta će jadan Vučić, on se samo zatekao u nezgodnoj situaciji. – kaže beskućnik.

Na naše pitanje da li se žalio možda vlastima, jer bi mogli da mu izađu u susret s obzirom da je verni glasač SNS-a, beskućnik je rekao da su mu prvo nudili da uđe u bot tim, ali pošto nema ni telefon ni kompjuter, rekli su mu da se strpi do proleća, te da ih on potpuno razume i kako kaže, nekako će izgurati do proleća, a tada će verovatno biti izbori i možda će ga ubaciti u bot tim.