PODELI

Nakon autorske emisije Olivere Kovačević „Da možda ne“, u kojoj su gostovale Marinika Tepić i Maja Gojković, izbila je tuča.

Kako saznajemo od izvora sa RTS, Olivera Kovačević je zaključala Maju Gojković u prostoriji za šminkanje, gde je Maja otišla da se presvuče. Nakon toga je u istu prostoriju ušla Marinika Tepić, a Olivera je ponovo zaključala prostoriju.

– Čuli smo vrisku, i lomljavu, ali nismo videli ko koga tuče. Tek kada je došlo obezbeđenje i razvalilo vrata, videli smo Maju Gojković raščupanu kako sedi na patosu i plače. Marinika je proletela pored obezbeđenja, a neki tvrde da je imala bokser u ruci. – tvrdi naš izvor sa RTS.

– Olivera Kovačević je sve vreme blokirala vrata i nije htela da da ključeve da obezbeđenje uđe u šminkernicu. Olivera je vikala na obezbeđenje i stalno je ponavljala: „Neka i oni vide malo kako je kad mi tučemo“, „Ovo je osveta za mog Borka!“, „Vratićemo vam sve duplo!“ – tvrdi izvor sa RTS.

Inače, Olivera Kovačević je devojka Borka Stefanovića koji je nedavno prebijen u Kruševcu i povodom čijeg prebijanja je pokrenut protest #StopKrvavimKošuljama.

Policija je uzela izjavu od Maje Gojković, a za Marinikom Tepić se intenzivno traga. Do zaključenja ovog teksta, iz MUP-a nismo dobili povratne informacije da li je policija uspela da pronađe i uhapsi Mariniku Tepić. Olivera Kovačević je odvedena u policijsku stanicu na saslušanje.