PODELI

Novoizabrani član predsedništva BiH Milorad Dodik, zahvalio se poznatom sarajevskom kompozitoru i kantri pevaču Dinu Merlinu za podršku tokom predizborne kampanje.

Dodik je takođe najavio da će se odužiti Merlinu, tako što će lično ispitati „mudžahedine“ koji su ovom pevaču provalili u kuću.

Dino Merlin: Ako Dodik izgubi, održaću koncert na trgu u Banjaluci!

Naime, dvojica migranata su u nedelju uveče, nakon završetka izbora u BIH, upali kroz prozor u kuću Dina Merlina ali pošto se oglasio alarm nisu uspeli ništa da ukradu. Policija je privela jednog migranta koji nije posedovao nikakva lična dokumenta.

Milorad Dodik je izjavio da je očigledno u pitanju fingirana provala, te da će se on lično postarati da izvuče informacije od migranata.

– Ovo je još jedan u nizu napada na mene i Republiku Srpsku. Jasno je da je neko namerno ubacio te mudžahedine u kuću Dine Merlina, samo da bi napakostili čovjeku koji mi je pomogao da pobjedim na izborima. Ja ću kao član Predsjedništva BiH lično ispitati te mudžahedine, pa ćemo lijepo saznati ko su ti ljudi iz Sarajeva koji su nahuškali ovu dvojicu talibana da provale u kuću Dine Merlina. – rekao je Dodik.