PODELI

 

Željko Mitrović zahvalio se danas penzionerima koji su svojim strpljenjem doprineli razvoju televizije Pink. “Dragi penzioneri, time što ste svaki sat gledali reklame od 45 minuta, da biste odgledali 15 minuta programa, pokazali ste da razumete da je za budućnost potrebno odricanje. Penzioneri su znali da su za dobar program potrebne teške mere štednje i dugo gledanje skupo plaćenih reklama. Zadruga 2 ne bi bila moguća bez vas“, dodao je on. Mitrović je na kraju obećao povišicu programa, sa 15 na čak 25 minuta u satu, što je istorijski maksimum.

Mitrović je ovo izjavio ispred dva šlepera ptičjeg mleka, koja su upravo stigla iz Dotrakije. U kadru iza njega mogla se videti vrba na kojoj je tek rodilo grožđe, poklon od kuće Tirela, pravo iz Visokog Sada. Ispred njega, žuborila je reka kojim su tekli med i mleko, koju su napravili najbolji majstori Dorne, iz Starigrada, najstarijeg grada u Vesterosu, upravo sa ušća Vinomeda u more. Sliku je dodatno ulepšavala parada brodova koji su specijalno za Zadrugu 2 stigli od kuće Grejdžoj sa Gvozdenih ostrva, ukrašeni najboljim Valirijskim čelikom.

Dok je pijuckao Arborsko zlatno vino, Mitrović je gledaocima obećao i da će reklame od 35 minuta biti atraktivnije nego ikad, zanimljive i moderne, i da će gledaoci uživati da gube vreme uz njih.