PODELI

Proslavljeni srpski teniser Novak Đoković je za francuski Figaro izjavio da je proživeo traumatično iskustvo kada je pre dve godine u Britaniji bio kidnapovan od vanzemaljaca koji su ga dva dana držali kao taoca.

 – Upoznao sam se sa tim vanzemaljcima u Londonu. Delovali su kao Francuzi. Nisam znao da ih prati MI6 i da su vanzemaljci. – rekao je Đoković.

 Đoković je izjavio da je saznao da su njegovi otmičari vanzemaljci tek kada su presvukli kožu i pokazali se u pravom svetlu kao zeleni insekti sa ogromnim plavim očima. Novak tvrdi da su ga vanzemaljci kidnapovali u svom stanu i da su ga držali kao taoca jer im je britanska tajna služba ušla u trag.

 – Posle filmske potere kroz zgradu u kojoj su stanovali, vanzemaljci su me ostavili vezanog za jedan radijator, tu me je zatekla britanska policija. Dva dana je trajala opsada zgrade, dok vanzemaljci nisu pobegli. – rekao je Đoković.

 – Nisu ništa tražili od mene, niti su me „secirali“, nego im je prosto trebala odstupnica, a pošto su mislili da sam neki bitan britanski državljanin onda su mene kidnapovali da ne bi pali u ruke MI6. – izjavio je Đoković.

MI6 negira svoju umešanost u događaj koji je opisao Đoković i  navodi da je dotični teniser poznat kao čovek koji je sklon istočnjačkoj duhovnosti i asketizmu, koji ne jede meso a pri tom mnogo trenira i učestvuje na iscrpljujućim takmičenjima, te je moguće da je u stanju kolapsa imao jake i uverljive halucinacije.