PODELI

Na misi za Domovinu koja je služena povodom obljetnice državnosti a predvodio ju je kardinal Bozanić, predsjednici Hrvatske Kolindi je naglo pozlilo te je morala napustiti misu.

Kako se naknadno ispovjedila glasnogovorniku predsjedničkog ureda Luki Đuriću: “Za sve je kriv onaj vrag Šešelj!”

 – Kada je kardilan Bozanić podigao kalež na euharistiji, ja sam pomislila na Šešelja koga sam srela na Vučićevoj inauguraciji i tad je sve krenulo k vragu. – ispovjedila se Kolinda Đuriću.

 – Najednom sam osjetila slabost u predjelu malog trbuha i strašnu bol u kralježnici. – rekla je Kolinda.

Učeni teolog don Jozo Križar Krstić objašnjava da je ovo klasičan primjer posjednutosti.

 – Predsjednica se očito opoganila tjekom posjeta Srbiji. Jasni su znakovi posjednutosti demonima kada vam se priviđaju seksualni objekti na svetoj misi poglavito na euharistiji. – objašnjava čuveni teolog don Jozo.

Don Jozo ističe da je prije svega neophodno što prije izvršiti egzorcizam i protjerati tog srpskog SOTONU iz Kolindinih misli i srca.

 – Znate, Sotona ima tisuće lica. Ovdje se on predsjednici priviđa kao Šešelj jer je tu postojao taj neki emotivni naboj. Osobito kada je čovjek iscrpljen ili u duševnom rastrojstvu zbog težine poslova koje obavlja kao naša predsjednica, Sotona se prikrade i uvuče u čovječiju dušu. Neophodno je što prije izvršiti egzorcizam! – Istakao je don Jozo Križar Krstić.