PODELI

Saša Janković ima ozbiljan problem. Njegove dojučerašnje pristalice i članovi pokreta/partije su počeli masovno da ga napuštaju. Kako je Zicer uspeo da sazna, nekoliko je razloga koji su izazvali nezadovoljstvo Jankovićevih pristalica.

Iz kruga najbližih saradnika Saše Jankovića dobilo smo insajderske informacije da su njegovi saborci i simpatizeri veoma razočarani Sašom. Jedan od ključnih razloga ovog nezadovoljstva je to što, kako kažu, Saši smrdi iz usta.

 – Janković ima veoma lošu higijenu. Često mu je sako izgužvan ili pun peruti i psećeg mirisa . Ali ono što je izuzetno iritantno je to što se ne može sa njim razgovarati duže od 5 minuta a da vam ne bude muka jer mu SMRDI IZ USTA. – požalio se jedan od bliskih ljudi Saše Jankovića.

Drugi navode da je ih je Saša razočarao na proslavi povodom osnivanja stranke kada se napio i pevao četničke pesme.

 – Čuli smo da je bio dobrovoljac na ratištu, ali smo smatrali da su to medijski spinovi kojim se želi urušiti njegov kredibilitet. Međutim, on u javnosti nastupa na jedan način a privatno i kad se napije uopšte ne krije da je četnik. – objašnjava naš izvor.

Vrhunac nezadovoljstva Sašom Jankovićem među njegovim pristalicama je izazvalo saznanje koje je i sam Saša potvrdio da je tokom obavljanja funkcije zaštitnika građana u tajnosti primio Žareta i Gocija i dva sata pokušavao da ih pomiri.