PODELI

Iz vrha državnih vrhova, glavnom uredniku Zicera je dostavljen poziv na Vučićevu inauguraciju za predsednika Srbije. U pozivu se detaljno navodi od ranih jutarnjih sati do kasno u noć raspored Vučićevih aktivnosti za dan inauguracije.

U ranim jutarnjim satima, premijer Aleksandar Vučić će posetiti patrijarha srpskog Irineja. Arhijerejsku liturgiju kojom će načalstvovati Vučić, patrijarh će služiti već u 6 časova. Priziv svetog Duha na sebe tj epiklezu obaviće lično Vučić. Posle  svečane liturgije će se obratiti vernom narodu, zajedno sa patrijarhom, pročitavši svoju poslanicu.

U 8 časova Vučić odlazi u premijerski kabinet da razduži hemijsku olovku koja je vlasništvo kabineta.

U 9 časova Vučić sa saradnicima odlazi u prostorije centrale SNS-a  da izvrši smotru mitingaša koji će tokom inauguracije da mu pruže podršku.

Zatim odlazi u Palatu Srbija na inauguraciju. Zakletvu će položiti na čitavom štosu knjiga i dokumenata. Na početu će biti stavljeno Miroslavljevo jevanđelje sa ustavom Srbije, potom Veberova protestantska etika, zatim članska karta SNS-a i statut stranke, kao i prospekt brze železnice Srbije i projekt Beograd na vodi. Tu će se naći još čitav niz dokumenata i jedna navijačka zastava Crvene Zvezde.

Nakon inauguracije i položene zakletve bivši predsednik Tomislav Nikolić će uručiti Vučiću orden sa likom Jevrosime majke koji se još zove „Svim Srbima majka“.

Posle svečanosti u Palati Srbija, Vučić će obići Batu Gašića u centrali BIA, gde će mu biti uručen original spis neobjavljenih Tarabićevih proročanstava. Tu će mu BIA svečano otkriti gde se krije Slobodan Milošević. BIA će mu svečano uručiti kopiju krštenice Huseina Baraka Obame sa posvetom pape Vojtile. Otkriće mu ko je Šešeljev „Laufer“ i tajnu perpetum mobilea koji je patentirao gazda Jezda.

Nakon BIA Vučić odlazi u generalštab vojske Srbije gde će dobiti ključeve i šifre od atomskih bombi koje je pred izbore poslao Putin a za koje se krije od javnosti da ih Srbija poseduje.

U kasnim večernjim satima u masonskoj loži Vučić će biti proizveden u 33. stepen velikog majstora Orijenta i biće mu uručeni tajni spisi svih masonskih zavera u Srbiji.

Nakon svega toga kratka proslava u krugu prijatelja trajaće pola sata jer Vučić mora narednog dana da ustane u 4 sata i započne svoju predsedničku dužnost!