PODELI

Folk pevač Sinan Sakić nakon turneje na Tajlandu, vraćao se na aerodrom kada mu se na putu isprečuo krokodil dugačak preko 8 metara. Pošto nije bilo šanse da ga izbegne na putu pri brzini od 180 na sat, Sinan je pregazio krokodila.

 – Kad sam zaustavio auto, krokodil je još davao znake života. Dokrajčio sam ga pajserom, a onda sam video da su mi kola oštećena. To su rentirana kola i svako oštećenje se skupo plaća. – izjavio je poznati srpski folk pevač Sinan Sakić za Zicer.

 – Mnogo sam se uzrujao zbog kola, a onda sam se setio da je krokodilska koža jako skupa i da tim parama mogu da pokrijem troškove na kolima. Oderao krokodila na obližnjoj livadi i zajedno sa mojim kolegama muzičarima smo raspalili vatru i ispekli krokodila na ražnju. – rekao je Sinan.

eZnk9kqTURBXy84ZDRkMjdiZGE2OGQwYzI0YTBmMTI5ZmU0ZjExNGZmOC5qcGVnkZQCzQSwAMKBoTEC

 – Krokodilsko meso uopšte nije loše. Treba ga malo duže peći od janjeta, ali kad se ispeče vrlo je ukusno. Tek kad smo se vratili kući saznao sam da je na Tajlandu zabranjeno ubiti krokodila, ali čak i da me neko tuži dokaza nema, jer smo pojeli krokodila. – dodao je Sinan Sakić kroz smeh, prepričavajući svoju dogodovštinu sa Tajlanda.