PODELI

Predsednik opštine Čajetina, Milan Stamatović, ponovo je ucenio zaposlene u javnim preduzećima otkazom ako se ne pojave na izgradnji GONDOLE, saznaje Zicer.

Milan Stamatović, je kako tvrdi izvor Zicera, pre nedelju dana preko svojih ljudi, javio svim zaposlenim u javnim preduzećima njegove opštine da ukoliko se ne pojave na izgradnji GONDOLE za 1. maj da više ne moraju dolaziti na posao.

Screenshot_6

Kako naš izvor tvrdi, Stamatović je danas na izgradnji GODNOLE vikao na „dobrovoljce“ i pretio im otkazom u javnim preduzećima, jer su neki posle tribine na kojoj je održao govor krenuli svojim kućama da proslave 1. maj u krugu porodice.

Screenshot_4

– Stamatović se derao na nas i psovao nas, nazivajući nas komunjarama što hoćemo da proslavimo 1. maj u krugu svoje porodice. – rekla je ucveljena M.J.

Screenshot_8

– Mi smo mislili da samo treba da se pojavimo na toj njegovoj govoranciji, ali kada nam je podelio ašove i lopate, postalo nam je jasno da on nas koristi kao robove. Ni 1. maj mu nije svetinja, sramota!- rekao je Marko T. iz Čajetine.

– Boško Obradović se napio sa Stamatovićem i provocirao me je, iako smo se prethodno slikali zajedno. Bio je krajnje bezobrazan i rekao je kako je upoznao moju ćerku a onda mi se smejao u brk. – Izjavio je za Zicer Zlatiborac koji je želeo da ostane anoniman.