PODELI

Predednički kandidat Milan Stamatović izjavio je da ne vidi bolju opciju za predsednika Srbije od Vojislava Šešelja, koji je, kako kaže, imao jedan težak i mučenički život, branio Srbe i Srbiju u Hagu i kao dokazani patriota se vratio kao pobednik iz Haškog kazamata.

 – Istina je da sam i ja predsednički kandidat, ali ja nemam neke šanse da uđem u drugi krug. Ja sam u politiku ušao na silu da sačuvam resurse i kapital Zlatibora. – rekao je Stamatović.

 – Mene optužuju Vučićevi tabloidi da sam lopov i da vršim neke pronevere. To nije tačno. Moji preci su ajduci Stamatovići i mi smo uvek kao Robin Hud otimali od države i davali sirotinji. Ako se ponekad omaklo da smo oteli nešto i sirotinji to nije bilo namerno. – dodao je Stamatović.

 – Šešelja ću podržati ne samo zbog patriotizma, nego i zato jer on jedini ima razumevanja za moj uspešan biznis na Zlatiboru i jedini me ceni kao Srbina, domaćina i patriotu. Ako Šešelj dođe na vlast, ja i moji Zlatiborci s kojima radim posao, nećemo morati da se bojimo da li će nas vlast progoniti ili neće. Jer Srbija je večna dok su joj deca verna! – zaključio je Stamatović.