PODELI

Ekskluzivno za Zicer baba Stamena Stamenkoska: GLEDALA SAM SVE FILMOVE LARE KROFT!

Baba Stamena nam je ispričala kako je spasila Laru Kroft. Kako kaže baba Stamena, to je bilo “ vo vremja slimanja onijeh filmova o Jugoslaviji“.

– Ja sam oduvek volela Laru, i sve sam njene filmove pogledala. Mali moj unuk mi donese, naseče ih na pločicu i ja to metnem u televizor i gledam. – započinje svoju storiju baba Stamena, veliki fan Lare Kroft.

– Kad su slimali ovdena onaj film o zemlji medovače, Lara je bila tuj kod mene sa nekim momcima i celu noć su tukli neki špiritus što su poneli sa sobom. A nisu teli da jedu i sedeli su na ladan beton.- objašnjava baba Stamena.

– Kad ujutro vidim ja Lara iskolačila oči, one sve crvene od onog špiritusa nikako da dođe sebi, pozelenila pa pocrvenila od muke. A ja trkom u šumu naberem trava što je mene moja mati naučila i prokuvam pa sve pomešam sa rasolom i naćeram je da to popije. Kako je popila taj moj melem, odma’  je povratila se sebi.- dodaje baba Stamena.

– Al’ ne lezi vraže, predveče se Lara opet nalizala onog špiritusa i ‘oće da skoči sa litice dole kraj bunara što je. Ja taman sjavljala ovce. Pritrčim Lari, u’vatim je za ruku u povučem nazad. A bila je mnogo ljuta tad na mene. Posle nekoliko dana je bila vesela i donela mi je bombonjeru. Eto tako je to bilo. – završava ovu neobičnu priču baba Stamena.