PODELI

Produkcija Happy TV se potrudila da svoj rijaliti program „Parovi“ učini još interesantnijim. Od septembra, kada kreće nova sezona, pored već nekih dobro poznatih starleta, Mikija iz Kupinova i njegove devojke Anđele, gledaoci će imati priliku da vide i pravog pravcatog monaha.

Monah Arsenije (Jovanović) je poznat široj javnosti po svojoj knjizi „Bog i rokenrol“ i nizu nastupa na TV stanicama, u kojima deli duhovne savete.

„Za učešće u ovom programu imam blagoslov igumana. Pokušaću da predstavim jedno drugo lice Srbije. Da te striptizete dovedem u red smirenošću i razumevanjem. Da psovače postidim molitvom, a pijance blagom reči“, govori monah Arsenije za Zicer.

76565333

Producent „Parova“ Bojana Ristivojević je u kratkoj izjavi rekla da će monahu biti omogućeno da vrši dnevne i večernje molitve u posebnoj prostoriji, gde će imati svoj mir kad god poželi da se osami. Honorar koji zaradi u programu i neku od eventualnih nagrada, TV stanica će uplaćivati na račun manastira Ćirilovac, po želji samog Arsenija.