PODELI

Kako saznajemo od dobro obaveštenih izvora bliskih Miloradu Dodiku za današnji neuspešan sastanak premijera Vučića i predsednika Dodika su direktno odgovorni Đorđe Vukadinović i Mišković.

Već je poznato od ranije da je Dodik finansijski pomagao i donirao rad Vukadinovićevog internet magazina NSPM. Zauzvrat je NSPM svesrdno podržavao politiku Milorada Dodika, a pošto ovaj internet portal važi kao ultradesničarski, Dodik je računao da će posredstvom NSPM-a marginalizovati uticaj  njemu nenaklonjenog  patriotskog dela glasača iz Republike Srpske.

Tajni plan Miškovića je da se preko Republike Srpske i Dodika osveti Vučiću a kao realizatora plana je uzeo svog bliskog saradnika Đorđa Vukadinovića.

Đorđe Vukadinović je tako ubedio Dodika da Vučić hoće da ga sruši sa vlasti i da mu je najbolje da ponovo napravi dil sa Amerikancima. Stoga je Dodik otišao na američku televiziju N1 i dao intervju, zbog čega se Vučić veoma naljutio.

Ovo je po saznanjima našeg izvora tek prvi korak u planu zavađanja Dodika i Vučića. Sledeći korak će biti da Dodik otvoreno podrži opoziciju u Srbiji, pre svega stranačke kolege upravo Đorđa Vukadinovića ali i širi opozicioni blok.

17 KOMENTARI

Comments are closed.