PODELI

U poznatom zagrebačkom kafiću „Mile Budak“, gde se okupljaju miroljubive pristalice ideologije Ante Starčevića, desio se nesvakidašnji incident.

Ovaj kafić je poznat po tome što se zagrebačka mladež tu okuplja na književne večeri, recitujući stihove poznatih ustaških pesnika, polemišući o miroljubivim metodama za postizanje rasne čistoće u Hrvatskoj, kao i razmatranju cionističke svetske zavere i mogućem otporu istoj.

Na iznenađenje mirne ustaške omladine, razularena grupa gej huligana je upala u kafić i demolirala ga. Mirna ustaška mladež nije pružala nikakav otpor ovim nasrtljivim gej huliganima. Ustaška mladež smatra da su njihove gandijevske metode najbolje u suprotstavljanju svim neprijateljima i kao što su se Srbi sami odselili iz Hrvatske tako će uskoro jednog dana i gejevi morati da se povuku pred moćnom pacifističkom ali brojnom ustaškom populacijom.

Po svedočenju ustaške mladeži iz kafića „Mile Budak“ gej huligani su uništili ovo kultno mesto u centru Zagreba, a prisutnima su lupali šuške i zavlačili šibere.

– Psovali su nam strejt roditelje, nazivajući nas zaostalim  srednjovekovnim isprdkom Europe. – Ispričao je za Zicer kroz suze, miroljubivi ustaša Jure Banda.

– Mi smo se bunili i protestirali zašto nam to čine a jedan od gej huligana je rekao: „Nitko vama ne brani da budete ustaše u svoja 4 zida ali nemate pravo da trujete normalan svijet po Zagrebu svojom bolesnom ideologijom.“- Dodala je mlada ustašica Zdenka.

Gej huligani paradiraju Zagrebom već punih mesec dana i po svedočenju građana veoma su agresivni i netolerantni. Gradske vlasti su nemoćne da im se odupru jer se boje da će se tako zameriti Briselu. Dokle će trajati ova tortura gej huligana u Zagrebu nad miroljubivim ustašama niko pouzdano ne zna. Problem je kako tvrde analitičari što su ustaše jedna pacifistička udruga i ne pružaju nikakav otpor, te se ovi incidenti mogu produžiti u nedogled.

18 KOMENTARI

Comments are closed.