PODELI

Od poverljivih izvora, bliskih Milu Đukanoviću, Zicer doznaje da će se na obalama Skadarskog jezera, u Virpazaru, početkom septembra, sklopiti prvo gej venčanje u Crnoj Gori. Ovo neće biti zvanično venčanje, jer još u CG skupštini nije izglasan zakon o gej brakovima, već će to biti jedna porodična proslava, gde će zavete dati Srećko Petrović iz Podgorice, i njegov partner Alojzije Horvat iz Dubrave kod Zagreba.

Možda ovo u patrijarhalnoj Crnoj Gori i ne bi podiglo toliko prašine, da se ne radi o bliskom rođaku Mila Đukanovića. Niko od Đukanovića i Petrovića nema ništa protiv ovog venčanja, a zbog moći koju imaju, uglavnom i ne nailaze na negativne komentare. Nismo sigurni da se to ne bi desilo da je u pitanju nečije drugo dete.

765756756

Srećko Petrović (28) je inače diplomirani pravnik, i poslednjih 10 godina je živeo u Njujorku gde je i studirao svojevremeno. Sa izabranikom Alojzijem Horvatom (23) upoznao se prošle godine u Dubrovniku na seminaru o evropskim integracijama, kada je bio u zvaničnoj delegaciji Crnogorskog komiteta za priključenje NATO-u.

20 KOMENTARI

Comments are closed.