PODELI

Zvanični uzrok smrti Majkla Džeksona bilo je teško trovanje propofolom i benzodijazepinom iz lekova koje mu je propisivao dr Konrad Mari, koji je kasnije osuđen na četiri godine zatvora za ubistvo Džeksona, navodno, iz nehata.

Stručnjaci ukazuju da je Majkl Džekson umro pod sumnjivim okolnostima. Ubica je kažnjen veoma blago za američke zakone, a još čudnije je to što je pušten posle manje od dve godine provedene u zatvoru.

1066832_mj

Telohranitelj Majkla Džeksona je bio Srbin preko koga se Džekson povezao sa podzemljem i srpskim službama. Postao je član tajnog srpskog društva KNJAZ, koje se raspoznavalo nošenjem  Ordena belog orla, koji je ustanovio kralj Milan I Obrenović.

Preko srpskih službi je kasnije stupio u kontakt sa ruskim službama FSB i  to je, kako navode stučnjaci, bio glavni uzrok njegove propasti. CIA mu nikad nije oprostila veze sa Srbima i Rusima.

ord1

Ni danas, posle više godina od ubistva Džeksona, mediji pod kontrolom CIA ne prestaju da ga blate za pedofiliju. Zbog medijske torture i nameštene pedofilske afere, Majkl je morao da napusti Ameriku. Preselio se u Bahrein. U SAD se vratio 2009. zbog priprema za turneju. Odmah po povratku je pronađen mrtav u svojoj kući u Holmbi Hilsu.