PODELI

Današnja iznenadna provala oblaka tačno u 18 časova rasterala je sve demonstrante koji su se okupili da protestuju zbog rušenja nelegalnih objekata na Savamali.

Pokret „Ne davimo Beograd“ je izdao saopštenje ovim povodom, koje prenosimo u celini:

„Jasno je da  se ova provala oblaka nije desila slučajno. Mi smo saznali da je gradonačelnik Siniša Mali naredio da se uključi sistem HAARP kod Barajeva. Radnici koji rade na održavanju ovoga sistema kod Barajeva su nam javili da su u 16 časova morali da uključe HAARP po direktnom naređenju gradonačelnika i da ceo sistem usmere na Stari grad. Obaveštavamo javnost da nas nikakvi HAARP-ovi neće zaustaviti da nastavimo sa protestima, a Siniši Malom poručujemo da je dosta njegove torture nad građanima Beograda“, navodi se u saopštenju ovog pokreta.

haarp_is_the_weather_machine_haarp_making_holes_in_heaven_wtf_files__204410

Iz pokreta „Ne davimo Beograd“ su još poručili da će već koliko sutra u isto vreme nastaviti sa protestima i da će tako činiti sve dok gradonačelnik ne podnese ostavku. Takođe, iz pokreta apeluju na sve građane Srbije da se što hitnije suprotstave moćnicima koji na ovakav način zloupotrebljavaju sistem HAARP.