PODELI

Očekuje se da će novi site za odrasle s kategorijama poput „Gang bang bang“, „Burkkake“ i „BOOM bang bus“ postići veliki komercijalni uspjeh među ciljanom populacijom.

Pripadnici Vehabijskog pokreta odlučili su u suradnji s vodećim internetskim web servisima pokrenuti potpuno novi, do sad neviđeni web site za odrasle pod nazivom Pornhabija. Pornhabija bi trebala sbližavati sve odrasle pripadnike Vehabijskog pokreta i ostalih ljubitelja šerijatskog zakona.

Najveća početna vrijednost brenda Pornhabije je upravo u njegovoj originalnosti jer ni po čemu ne podsjeća na nešto slično što na bespućima interneta već postoji. Pornhabija je nešto sasvim neviđeno – kažu nam iz Vehabskog pokreta. Cilj sajta je promicati vehabijske vrijednosti u sve žešćoj globalnoj tržišnoj porno utakmici. Paralelno s Pornhabijom pokreće se i lanac dating web stranica pod nazivom „Dine-at-myte“ koji će zbližavati usamljene bombaše samoubojice.

Neke od kategorija koje očekuju korisnike navedene brzo rastuće stranice su „Gang bang bang“, „Burkkake“, „BOOM bang bus“, „Decapitated teens“ i druge…

– كثنعتثةخ رثمهن قشسف حقخةثفش ىش ىشجثة ىخرخخسىخرشىخة سشتفع ه سهلعقىه سةخ يش طث حقهرعطه ىخرث  نخقهسىهنث \ثمتىث ىخرها سفرشق – poručili su nam iz Vehabijskog pokreta.

Ne sumnjamo kako će Pornhabija.com požnjeti vrlo velik komercijalni uspjeh među ciljanom publikom.

Izvor: news-bar.hr