PODELI
Od cara do prosjaka za svega par sati!

Balkan je zaista mesto neverovatnih obrta. Iz Crne Gore nam stižu vesti da je Milo Đukanović doživeo ekonomski krah.

Ovaj decenijski lider Crne Gore i uspešni biznismen, ovih dana se nalazi u veoma nezavidnoj situaciji. Kako saznajemo Milo obilazi kumove i prijatelje i pozajmljuje pare da bi imao da sastavi kraj s krajem. Milo pozajmljuje po 5 ili 10 hiljada evra pod izgovorom da mu trebaju sinu za školovanje.

Kako je Milo dospeo u ovu situaciju objašnjava nam naši izvor blizak kabinetu predsednika Vlade Crne Gore.

Iza Milove ekonomske propasti lično stoji Putin!

Najava ulaska Crne Gore u NATO pakt i blokiranje ruskih investicija i poslovanja od strane crnogorske administracije, izazvalo je revolt Putina koji je naredio svom tajkunu Deripashi da se osveti Milu i da ga ekonomski uništi.

Kako je Milo ostao bez novca?

Poznato je da je Milo deo novca držao na bankovnim računima u Montekarlu a drugi deo je uložio u kockarnice i kladionice. Međutim, da bi uopšte ušao u krug biznismena u Montekarlu, morao je da posluje preko tamošnjih uticajnih ljudi od kojih je jedan Deripasha. Takoreći Deripasha i Milo su bili neka vrsta poslovnih partnera. Onog momenta kada je Putin izdao naređenje da se Milo uništi, uticajni tajkun Deripasha je za svega nekoliko sati blokirao sve Milove račune u Montekarlu a poslovno partnerstvo raskino po najnepovoljnijim uslovima za Mila. Tako da je Milu na kraju ostao samo jedan stan u Montekarlu od sveg bogatstva koje je imao.

13 KOMENTARI

Comments are closed.