PODELI

Kako Zicer saznaje od dobro obaveštenog izvora bliskog Tomislavu Nikoliću,  danas se u kabinetu predsednika odigrao neverovatan spektakl.

Predsednik Tomislav Nikolić je trebao da se susretne sa Vojislavom Šešeljem oko konsultacija za novu Vladu, Šešelj je pak promenio plan i poslao Šarovića.

– Toma je strepeo zbog ove promene plana, ali ovo što se desilo niko nije očekivao. – navodi naš izvor blizak kabinetu predsednika.

– Čim su ušli i seli za sto, posle prvih razmenjenih formalnosti, Šarović je ustao i otišao do vrata kabineta, zatim je uveo jedno dete i rekao: Nikoliću ovo je tvoj sin! A ti pogađaj ko mu je majka!- dodaje naš izvor.

Tomislav Nikolić

S obzirom da dečak nema više od 5 godina, Tomi je odmah bilo jasno na koga, kao majku, aludira Šarović.  Predsednik je naglo ustao od stola i krenuo prema izlazu, ali se do vrata nekoliko puta zateturao te ga je obezbeđenje pridržalo da ne padne. Ubrzo je u zgradu stigla ekipa hitne pomoći. Šarović i ekipa radikala su izašli iz zgrade veoma zadovoljni. Čije je dete koje su radikali doveli sa sobom i ko mu je zaista otac, ostaje nerazjašnjeno.