PODELI

Povodom odluke Upravnog suda u vezi sa pokrajinskom poslaničkom listom „Dosta je bilo! – Saša Radulović“, u javnosti se pojavilo mnogo spekulacija. Ipak, da bismo došli do vesti iz prve ruke, kao i uvek, Zicer ekskluzivno intervjuiše Sašu Radulovića, lidera pokreta „Dosta je bilo!“.

Z: Gopspodine Raduloviću, u javnosti se ova odluka Upravnog suda tumači kao kontroverzna odluka.

SR: Zbog čega bi bila kontroverzna?

Z: Pa sam pokret „Dosta je bilo!“ govori o partokratijii, parazitima i kontroli sudstva, a sada je sud doneo odluku u Vašu korist, suprotno stavu cele izborne komisije.

SR: Odluka suda je bila ispravna i jedina moguća. Pokret „Dosta je bilo!“ je pobedio partokratiju.

Z: Dobro, ali zar Vam nije malo nelogično… Kažete da su sudovi kontrolisani, da ste Vučićev protivnik, a onda ti isti sudovi, koje Vučić kontroliše, donesu presudu u Vašu korist, protiv cele Pokrajinske izborne komisije?

SR: Ako implicirate da je bilo nekakvih zakulisnih radnji ili dogovora, grešite. Ovo je prvi put posle mnogo godina da su sudovi doneli ispravnu, nepristrasnu i pravednu odluku.

Z: Dobro, ali zašto baš sada, i zašto baš u slučaju Vašeg pokreta?

SR: Zato što se našlo troje sudija dovoljno hrabrih da stavi svoj potpis na tu odluku i tako pokrene talas promena koji nam sledi. Zato što su se našli pojedinci koji su rekli „Dosta je bilo!“ i odlučili da sudi po zakonima i pravdi, a ne po nečijem diktatu…

Z: Gospodine Raduloviću, oprostite, ali ta priča zvuči kao kada Šešelj priča o Haškom tribunalu… Prvo su svi sudovi korumpirani i pod pritiskom, a kad donesu odluku u Vašu korist onda su pravedni…

SR: Vi ste bezobrazni! Uopšte nije ista situacija! Našlo se troje sudija i donelo pravednu odluku! Ne znam šta je tu sporno! Možda su se i uplašili snage pokreta „Dosta je bilo!“, pa odlučili da donesu odluku suprotnu interesima partokratije! To Vam nije palo na pamet, je l’ da?! Naša ogromna snaga Vama ništa ne znači?! Partokratija se uplašila nas i pod pritiskom donela pravednu odluku!

Z: Dobro, dobro, gospodine Raduloviću… Samo još jedno pitanje… Za Vas pričaju i da ste trojanski konj, možda i nevoljni trojanski konj, kome je svrha da u opoziciji sroza rejting DS-a. Ima li istine u tim pričama?

SR: Ni trunka istine. Evo, ja sam DS-u predlagao da me ne napadaju, ali oni su nastavili da me napadaju. Oni su deo partokratskih struktura i morao sam da kažem o njima šta sam imao. Dakle, što se tiče tih priča, nisu istinite, a što se tiče DS – crkli dabogda!

22 KOMENTARI

Comments are closed.