PODELI

Pajtić je na predizbornoj konvenciji DS-a, održanoj u Velikoj sali Srpskog narodnog pozorišta, rekao da će građani Vojvodine, ukoliko ne glasaju za DS, glasati za to da o sudbini Vojvodine, kako je rekao, „odlučuju Rističević, Vulin, Bečić, Maja Gojković, Radulović i Igor Mirović“.

On je pozvao građane Vojvodine da, pre nego što glasaju, razmisle da li će svoj glas dati „onima koji otimaju vojvođansku zemlju, koji ukidaju subvencije, uništavaju poljoprivrenike, smanjuju penzije, koji su protiv vojvođanskih vrednosti“.

Pajtić je naveo da bivši Vučićev ministar i stečajni upravnik ne sme da se kandiduje u Vojvodini.

“Radulović je upropastio mnoštvo firmi širom Srbije i takav nam ne treba u Vojvodini. On je ispostava Beograda i tajno oružje u rukama Naprednjaka ubačen da se infiltrira među vojvođanske birače“, rekao je.

“Radulović negira samobitnost Vojvodine i protiv je vojvođanskih vrednosti. On se zalaže za apsolutno ukidanje subvencionisanja vojvođanskih poljoprivrednika i prepuštanje istih potpuno nelojalnoj konkurenciji iz drugih zemalja iz okruženja“, dodao je Pajtić.

Iza kulisa Novosadske političke scene se već uveliko šuška da su za obaranje Radulovićeve liste lično odgovorni Čanak i Pajtić.

Komisija je saopštila da je razlog za obaranje Radulovićeve izborne liste „činjenica da je podneta od strane neovlašćenog lica, a ne grupe građana“.

Lider pokreta Saša Radulović poručio je s večerašnjeg protesta da se „zbog prvog, a posebno zbog drugog, ne obara lista“.

„Političko dno je uopšte pokušati. Demokratskoj stranci, Čedi Jovanoviću, Borisu Tadiću i (Nenadu) Čanku na čast“, poručio je Radulović i na društvenim mrežama, gde najvećim delom i vodi političku kampanju.

Radulović je poručio da ne postoji „pravno pitanje u odluci PIK-a, već samo političko pitanje i politička zlonamernost“.

18 KOMENTARI

Comments are closed.