PODELI

Naš tehnički urednik Nikola V. koji je ujedno i haker, a koji je želeo da ostane anoniman, hakovao je čet prepisku između predsednice Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović i predsednika SRS-a Vojislava dr Šešelja.

Prepisku smo preveli sa hrvatskog i prenosimo vam je u celosti:

Šešelj: Kolindice, uskoro ti dolazim u Zagreb. Čekaš li me? Da li si spremna da primiš Vojvodu?

Kolinda: Srami se, matora budalo. Ako do toga dođe, sačekaće te hrvatska policija, budi bez brige, uhitiće te odmah.

Š: Ja bih voleo da ti mene lično uhapsiš na ZG aerodromu.

K: Neko će te već uhapsiti, tvoju ćetnićku njušku teško je neprimetiti.

Š: Da li bih ja mogao da dođem, a da me ti lično uhapsiš, pa da ja budem tvoj seksi rob? Nas dvoje u krevetu, a imamo četvrt tone, kakav bi to bio, kako vi purgeri velite, ugođaj.

K: E, Šeki, Šeki, samo pretiš, ali nema od tebe ništa. Mator si i onemoćao, da si mlađi 25 godina, pa da još i razmislim. Vi ćetnici ste jaki samo na jeziku.

Š: Ništa ti ne brini. Samo ti dođi lično da me uhapsiš, pa ćeš videti koliko sam onemoćao. Samo mi reci šta ima od odeće na sebi Kolincida purgerka. Znaš kako sam slab na Hrvatice plavuše.

K: Eh, vi ćetnici, samo pretite. Kak ste jaki samo na rečima. Da ste nešto valjali zauzeli bi Zagreb.

Š: Mi bismo i zauzeli Zagreb, ali nam Ameri nisu dozvolili. Da smo imali šansu ušli bismo u Zagreb i sve bi Zagrabčanke bile naše. Ali kad dođem u Zagreb, pokazaću ti šta je pravo muško i kakvi smo mi četnici.

K: Eh, sad se vadiš. Srbi stalno nalaze opravdanja. Ništa od vas, to da ste dobri u krevetu je balkanski mit. Jedino vas četnike vadi to što su bijedni purgeri Hrvati još gori od vas.

Š: Što bih se vadio? Eto pomogao sam ti da pobediš i da HDZ dođe na vlast tako što sam ti sahranio Josipovića. Šta biste vi bez mene?

K: Hvala ti na tome, ali mi smo ti se za to odužili. Evo i zabranili smo ti ulazak u Hrvatsku na 20 godina. Šta bi ti još? Ovo će ti povećati rejting na 10% podrške. Hoćeš da te i hapsimo pa da dobiješ dvadeset posto.

Š: Kako šta bih? Tebe hoću Kolindice! To će mi povećati rejting na 100%.

K: Nemoj me zamejavati. Ako imaš nešto konkretno u vezi posla, da se dogovorimo oko nastupa, tu sam, a ove seksi hvalisavosti zaboravi. Glumiš mi tu ćetnika Batu Živojinovića koji jadnoj Štefici Cvek preti seksom. Vi Srbi uvek pretite praznom puškom. Šešelj, ti si ćorak i nemoj pokušavati da dođeš u Zagreb, lepi grad. Ako te zanima, na sebi imam samo Šenel pet, ako vi ćetnici uopće znate što je to.

Š: Tražim pasoš od Vučića i čim ga dobijem dolazim ti Kolindice u Zagreb. Nabavi jak krevet koji će nas izdržati.

K: Ti si idiot. Ćao.