PODELI

Pojedine stranke optužile su Pokret „3D“ iz Novog Sada da je pozapošljavao u JKP „Vodovod i kanalizacija“ celokupnu užu i širu rodbinu.

Pre svega, u ovoj optužbi prednjače Dveri, i pitaju se šta se desilo sa borbom protiv partokratije i partijskog zapošljavanja.

Kako su Dveri navele u svom saopštenju, ovo je najgori primer partokratije, možda u celoj Evropi i savremenoj zapadnoj civilizaciji. Ovakvo bahato ponašanje narušava tekovine naše zapadne civilizacije i baca ljagu na našu evropsku kulturu.

Rođačko natezanje
Rođačko natezanje

„Dveri“ dalje navode da u „Vodovodu“ tako rade odbornica „3D“, Tatjana Dojčinović, na mestu pomoćnice direktora za komercijalu i finansije i odbornik Zoran Narančić, kao pomoćnik direktora za unutrašnju kontrolu i održavanje.

U saopštenju ovog pokreta se dodaje i da su supruzi predsednika Nadzornog odbora „Vodovoda“ Gorana Ivančevića, koji je funkcioner gradskog SPO-a, nakon što su je zaposlili u službi obračuna plata, izmislili rukovodeće radno mesto – šefice obračuna. Sanja Ivančević-Vuković je, kako se navodi, postala šefica jednoj službenici i sebi, a od nedavno ima još jednu podređenu osobu, devojku koja je takođe zaposlena po partijskoj liniji.

Takođe, Tomislav Bokan je do izbora bio za javnost gotovo anoniman, a radio je u novosadskim javnim preduzećima kao referent i stručni saradnik. Sada drma „Vodovodom“, dok su njegovi rođaci i kumovi odbornici u Skupštini grada.

Bokan i Baja 2B

Tomislav Bokan objašnjava za „Zicer“ da su to sve maliciozni navodi marginalnih stranaka koje „ne žele dobro srbskom narodu“, i dodaje:

– Sve njih ja pozdravljam pjesmom Baje Malog Knidže „Stan’te paše i ustaše!“, a oni neka se prepoznaju šta su u toj pjesmi. Mi smo patriotski pokret koji spaja sve Srbe od Dinare, pa preko Drine i do Dunava, pa i dalje. Mi promovišemo porodične vrednosti, jer je nama porodica na prvom mjestu, kao svakom čestitom Srbinu. Jer, kakvi bismo mi ljudi bili ako prvo ne bismo pomogli svojim bližnjima kako to uči naša sveta pravoslavna vera. „Budimo ljudi“, rekao je naš veliki, sveti patrijarh Pavle. Treba biti prvo čovjek! Pomoći svojoj porodici. Pa onda kumovima, prijateljima, daljim rođacima, pa i drugim ljudima na kraju krajeva. Mi smo do sada uhljebili na stotine ljudi. Malo li je na ovu krizu?!

– Najbolji dokaz da poštujemo tradiciju je da sam na listu stavio svu svoju familiju i sve kumove, jer kum nije dugme.
To će biti naš predizborni slogan-kum nije dugme!- Zaključio je Tomislav.