PODELI
TZ virus koji napada samo Srbe

Kako piše renomirani moskovski naučni časopis, ruski naučnici utvrdili su da Srbi vekovima oboljevaju od jednog tajnog virusa, koji napada isključivo Srbe.
Profesori univerziteta Lomonosov u Moskvi, tragom tajnih arhiva Austrougraske, pokrenuli su istraživanja u vezi ovog virusa. Kako se navodi u ovom moskovskom časopisu, još su Austrougari primetili da kod Srba ne vlada racionalno ponašanje. Njihovi tajni agenti, kojima je bio zadatak da otkriju zašto je kod Srba preovladavajuće iracionalno ponašanje, na terenu su, tačnije u Šumadiji, pokušavali da otkriju uzrok srpskog mentaliteta i etnosa. Na kraju se sve svelo na nekoliko šturih izveštaja o čuvenom srpskom vampiru Savi Savanoviću.
Neki od tajnih agenata su nestali pod misterioznim okolnostima i potom je Beč zaustavio ovo istraživanje.
Pre više od tri godine, zaintrigirani ovom pričom, ruski naučnici su ponovo pokrenuli istraživanje. Istraživanje je prvo počelo od srpske genetike. Tu se došlo do nekih rezultata koje je kasnije Kljosov upotrebio za dokaz da su Srbi narod najstariji, ali ta istraživanja nisu dala odgovor zašto su Srbi toliko iracionalni.
Na kraju je jedan ruski virolog postavio zanimljivu teoriju, da je moguće da Srbi pate od izvesnog TZ virusa, koji je veoma kompatibilan sa srpskim genetskim kodom.


Naime, po mišljenju virologa Sergeja Nikolaeviča, ovaj TZ virus je odgovoran za srpsko iracionalno ponašanje. Pošto su Srbi narod najstariji, sa ujedno najstarijom genetskom strukturom, koja se nije menjala od paleolita, drugi narodi, koji su nastali dosta kasnije, postali su vremenom imuni na TZ virus. Ali Srbi ni do dana današnjeg nisu stekli imunitet.

Još je pećinski Srbin bolovao od TZ virusa
Još je pećinski Srbin bolovao od TZ virusa


Upravo TZ virus je odgovoran za većinu iracionalnih postupaka kod Srba.
Sergej Nikolaev je virusu dao ime “TZ” po skraćenici od “Teorija Zavere”, jer je to suština delovanja ovog pećinskog virusa.
Naime, kako tvrdi virolog Sergej, virus deluje tako što utiče na centralni nervni sistem i iskrivljuje percepciju stvarnosti, unoseći kod obolelog paranoju, veliku sujetu i nepoverljivost prema bližnjima, naročito iz svoje etničke skupine.
Otuda je kod Srba veoma rasprostranjeno verovanje u sve moguće i nemoguće teorije zavere, sumnjičavost prema komšiji, odbojnost prema svom mestu prebivališta, privrženost strancima (od kojih se ne oseća ugroženim), paranoja i druge društvene devijacije.
Nažalost, smatra Nikolaev, nemoguće je iskoreniti ovaj virus, jer je on vremenom napravio takvu simbiozu sa srpskim genetskim kodom, da čak i kada bi napravili lek, on bi pobio sve Srbe.
Nikolaev, pak, primećuje, da je upravo ovaj virus najodgovorniji za desetkovanje Srba kroz vekove, jer Srbi pod uticajem ovog virusa često nemaju realnu predstavu o sebi i svom okruženju, a to је veoma rizično, naročito na trusnom području kakvo je Balkan. Otuda su Srbi u skoro svim ratovima desetkovani, pošto uvek pogrešno procenjuju situaciju i napadaju stostruko jačeg neprijatelja.
Jedino rešenje, po virologu Nikolaevu, a za spas Srba, jeste da se izmešaju sa Rumunima, koji su im dosta slični genetski, a koji su vremenom stekli imunitet na ovaj virus.

16 KOMENTARI

Comments are closed.