PODELI
Dragoljub Mićunović posle konzumiranja leka besmrtnosti

Kako Zicer eksluzivno saznaje, lek za besmrtnost otkriven je u Srbiji, a prvi koji ga je isprobao je 86-godišnji Dragoljub Mićunović, kum Demokratske stranke i trenutni, a po svemu sudeći i večiti predsednik njenog Političkog saveta.

Mićun: Morate probati moj eliksir, odmah biste bacili taj štap
Mićun: Morate probati moj eliksir, odmah biste bacili taj štap

Evo šta o ovom neobičnom otkriću za naš portal kaže g. Mićunović:

– Sve je počelo kad sam čvrsto odlučio da nikada ne umrem. Razmišljao sam na koji način bih mogao da dođem do formule koja bi mi to i omogućila. Sve ovo do sada je bilo puko preživljavanje. Kad god bih video da slabim, kandidovao sam se kao prvi na listi za poslanike i to me je vraćalo u život. Vidite, čoveku se na kraju sve to smuči. Ipak to nije to. Čak su me mnogi dosta puta i otpisivali pa mi je bilo neprijatno – iskren je Mićunović.

Mićunović

– A onda se desio “Pekić” i ja sam shvatio tajnu besmrtnosti. Vi ste možda i čuli kako je on prošao: stvar je u tome da se o spomeniku u njegovu čast razmišljalo još za njegovog života. Znate, mi smo rođeni iste godine, a vidite gde je sad on, a gde sam ja. Poenta je da kad nikoga ne interesujete, niste vredni spomenika i već ste besmrtni – oduševljeno je zaključio naš sagovornik.