PODELI

Poznati publicista i teoretičar zavera Dejan Lučić, specijalno za Zicer otkriva najnovije saznanje do kog je u svom radu došao – Srbijom ne vladaju, kako je ranije mislio, britanska obaveštajna služba, masoni, Rotšildi, već – babe!

Z: Gospodine Lučiću, možete li nam pojasniti ovo ekskluzivno otkriće?

DL: Vidite, ja sam prvo mislio da Srbijom vladaju masoni, ali mi se stvari nekako nisu uklapale. Onda sam posumnjao da je reč ipak o Britancima, koji, kao što je poznato, imaju najjaču obaveštajnu službu na svetu, ali mi je i tu par stvari prosto pobeglo. Onda sam probao sa Rotšildima, koji su u svetu veoma jaki, ali ovde iz nekog razloga nisu. Onda sam povezao ono što mi je sve vreme bežalo – Srbijom vladaju babe!

Z: Na čemu temeljite ovo čudno otkriće?

DL: Babe su svuda. U porodici, politici, nevladinom sektoru i medijima. Evo par primera: sve pare koje se doniraju iz sveta odu nevladinim organizacijama koje kontrolišu babe. U politici nam se prikazuju neki političari, ali iza svih njih zapravo rukovodi po par baba koje su po ministarstvima decenijama i znaju sve o svakome. Kada odemo na šalter, dočeka nas neljubazna baba od koje zavisimo. Njena šefica – baba pred penzijom. Kada odemo u Crkvu, ko nas dočeka? Sveštenik? Vladika? Ne, dočeka nas baba koja ima dovoljno neformalnog autoriteta da nas rasporedi gde ćemo da sedimo, kako ćemo da stojimo, kako da se oblačimo, i da nas spreči da se pričestimo. U porodici, ako otac hoće da kazni svoje dete, mora prvo da prođe pored babe, koja svoj autoritet ne želi da ispusti po bilo koju cenu.

GrandmotherPowerGRPM_0041

Z: Dobro, ali to što ima mnogo baba opet ne znači…

DL: Zapravo, znači. Sve su povezane, i sve rade u istom cilju – da se tiranija baba u Srbiji nikad ne okonča. Tajne službe se po moći nikada ne mogu ravnati sa babama. Ako političar pomisli da im se odupre, sačeka ga baba u njegovoj kući da mu pojede džigericu. Jeste li primetili koliko je Aleksandar Vučić propao otkad je smanjio penzije? Šta mislite, zbog čega je to?

Z: Dobro, za kraj – šta im je cilj?

DL: Kao i svakom ko vlada – da svoju moć nad jednim društvom nikad ne izgubi. Zamislite da ovde dođe domaćin i povede zemlju napred – da se svi oslobode uticaja baba u svim sferama?! Teško zamislivo, je l’ tako? To nam babe nikada neće dozvoliti!

1 KOMENTAR

Comments are closed.