PODELI

Napadi na predsednika ne prestaju. Zli novinari ponovo spinuju!

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić prekucao je čitav tekst na isključenom lap-topu i po ko zna koji put postao hit na društvenim mrežama.

Naime, „pokrivalica“ Dnevnika RTS-a prikazala je Nikolića u predsedničkom kabinetu, udubljenog u posao, ali je njegovom timu očito promakao jedan detalj – lap-top na kojem je kucao bio je isključen.

Tomin crni ekran ubrzo se proširio fejsbukom i tviterom, na opštu radost svih fanova predsednikovih gafova.

MEĐUTIM, u telefonskom razgovoru za ZICER, predsednik je objasnio kako je to opet jedan u nizu spinova i da vest prosto nije tačna. Kako predsednik saopštava, u pitanju je specijalni lap-top koji je dobio na poklon prilikom nedavne posete Republici Кini, a koji može da radi i isključen. Predsednik Nikolić je našem novinaru rekao da nimalo nije iznenađen ovim orkestriranim napadima na njega i vlast uopšte, sada uoči izbora, ali se pita dokle će novinari izmišljati informacije umesto da se bave istraživačkim novinarstvom.

– Evo i ovo sa lapotom sam objasnio i zašto nije bitno što je bio isključen, ali verujte opet će se naći neki novinar koji će i na ovo objašnjenje postaviti pitanje. Tome prosto nema kraja – tužno je zaljučio predsednik Nikolić.