PODELI
Ko će ih znati kad sve isto izgledaju

Opet Urgentni centar u Novom Sadu!

Doznajemo da je vlasnik jedne velike industrije mesa sinoć završio u Urgentnom centru u Novom Sadu zbog trovanja.

Naime, kako kaže doktor Buda Markov, sinoć kasno su ovog novosadskog tajkuna dovezli sa jasnim simptomima trovanja. Prvo mu je ispran želudac, a potom je priheftan na infuziju.

Doktor Buda Markov, pošto smo mu dali bombonjeru, viski i 50 evra, dozvolio nam je da posetimo pacijenta i da porazgovaramo s njim.

Vlasnik industrije mesa iz Novog Sada koji je želeo da ostane anoniman je iskreno začuđen kako je došlo do trovanja, pošto, kako tvrdi, to je uvozno meso staro svega 5 godina i više nego dobro oprano u kiselini, tako da ne zna šta je mogao biti uzrok ovom trovanju.

– Nije mi sad ništa, osećam se dobro. Mada mi se povremeno povraća. To je verovatno zbog ispiranja želudca, pa je sad iziritiran. Inače, procenat trovanja je veoma mali, možda se do 1.000 ljudi otruje našim mesom, a to je, morate priznati, mali broj na ovoliko stanovnika – objašnjava poznati novosadski tajkun.

– Znate, bili smo na nekom slavlju i moguće je da sam greškom uzeo naše kobasice umesto onih nemačkih. Mislim, veoma su slične. Eto, i meni se potkrade po koja greška – kroz kiseo osmeh je dodao vlasnik velike industrije mesa iz Novog Sada.

Tajkun, iako mu je vidno bilo loše, ujedno se i veoma obradovao, pošto po spoljašnjosti nije video razliku između njegove i nemačke kobasice. Kaže kako je ovo veliki uspeh, jer su uspeli da vizuelno dobiju nemačku kobasicu, a to što se otrovao više je igra slučaja, tj. splet nesrećnih okolnosti:

„Dete je došlo i izmešalo kobasice, pa nisam znao koja je koja. Možda su malo lošijeg kvaliteta, ali zato izgledaju nemački“, zaključio je novosadski tajkun.