PODELI
Srbi sa KiM saglasni s planom Vlade Srbije

Srbija će 14. decembra otvoriti Poglavlje 35 o normalizaciji odnosa sa Kosovom u pristupnim pregovorima sa EU.

Kako saznajemo, Beograd će predložiti novi paket mera, kako bi se ovo poglavlje uspešno zatvorilo, jer od njega zavisi otvaranje svih drugih poglavlja.

Zicer je imao uvid u dokument pod radnim nazivom “Stokholmski sindrom za Srbe – uvod-razrada-zaključak” u kome je sadržana strategija kojom Beograd namerava da za sva vremena uspostavi dobrosusedske odnose s Prištinom.

goraždevac

Srbija ima novi, savršeniji moto: „Uvek oprostiti, uvek zaboraviti!“

“Jučerašnja dešavanja u Goraždevcu samo su potvrdila ispravnost ovog plana. Nakon dugogodišnjih ubistava, pljački i skrnavljenja srpskih grobova od strane Šiptara, jedino rešenje je da Srbi zavole svoje neprijatelje, koji to onda više ne bi bili.

Time ćemo ubiti nekoliko muva jednim udarcem: ne samo da će nas to približiti EU, nego je i hrišćanski, a tako bismo sprečili i svako buduće pozivanje na Rezoluciju 1244.

Što više vremena žrtva i agresor provode zajedno, veća je mogućnost stvaranja Stokholmskog sindroma, a vidimo da su se, nakon godina terorisanja srpskog stanovništva, sada za to stvorili savršeni uslovi”, navodi se u dokumentu.