PODELI
Tomovaču pio sam na kilo, ne kajem se, lepo mi je bilo

Novo istraživanje Hipnos stratedžik marketinga pokazalo je da narod ima veće poverenje u Vučića, ali da ipak više voli Tomu.

Hipnos ovo objašnjava mnogim rezultatima koje je postigla Vučićeva Vlada kao i samim nastupom premijera, koji je često neodmeren, ali u funkciji ulivanja poverenja u ispravnost puta kojim Vlada vodi zemlju.

Međutim, kada bi sutra bili raspisani predsednički izbori i kada bi Vučić i Nikolić bili jedini kandidati, narod bi u većini glasao za Nikolića.

Hipnos stratedžik marketing smatra da je ovo zbog još uvek ukorenjenih srpskih, tradicionalnih vrednosti, a upravo je Nikolić pokazao privrženost ovim vrednostima i po tome ostao upamćen u glasačkom telu.

Prema istraživanju ove agencije, najviše simpatija Nikoliću je donela čuvena rakija „Tomovača“, odmah posle toga i njegov otvoren, proruski stav, i na kraju, oslanjanje na Crkvu.

“Da se sutra održe predsednički izbori, Nikolić bi odneo 15% više glasova u odnosu na protivkandidata Vučića”, navodi ova agencija.

Da je kojim slučajem Niklić objavio fotografiju, poput one Šešeljeve sa svinjokolja, agencija Hipnos smatra da bi njegova popularnost bila još i veća.

19 KOMENTARI

  1. … [Trackback]

    […] There you will find 78331 more Infos: zicer.org/2016/01/01/hipnos-stratedzik-marketing-narod-ima-vece-poverenje-u-vucica-ali-ipak-vise-voli-tomu/ […]

  2. … [Trackback]

    […] There you will find 82161 more Infos: zicer.org/2016/01/01/hipnos-stratedzik-marketing-narod-ima-vece-poverenje-u-vucica-ali-ipak-vise-voli-tomu/ […]

Comments are closed.