PODELI

Danas je u popodnevnim časovima Džozef Bajden uz pratnju mandatara i predsednika Vlade Aleksadna Vučića, šetnjom kroz Skadarliju, doživeo jak emotivni doživljaj koji su ispratile suze. Uprkos svim njegovim izjavama o Srbima od pre manje od 20 godina kad ih je nazivao divljacima, koljačima, genocidnim narodom, nepismenima, varvarima i slično, prizivajući bombardovanje iz 1999. (zbog kog se i zvanično izvinio), nije uspeo a da se ne rasplače kad je uvideo kako su Srbi zapravo divan i gostoljubiv narod. Usred lepog dana, u Skadarliji, dočekan je s najvećim počastima i uz prisustvo velikog broja telohranitelja i plaćenih animir dama, prevodilaca i najomiljenjiih muzičara.
U poverenju, on je Vučiću priznao da će tek sad njegova unuka poverovati da je on neko bitan, piše B92.
„Kakvo neverovatno plesanje, kakva spontanost, kako Skadarlija puna turista i prolaznika i zadovoljnih građana. Kakva sreća vlada Srbijom! Nikad nam nije bilo bolje! Jedino što smo, priznajem, lenji i boemišemo po sumnjivim kvartovima”, dodao je Vučić na kraju ove kratke svečanosti.

16 KOMENTARI

  1. … [Trackback]

    […] There you will find 30137 more Infos: zicer.org/2016/08/16/video-vucic-kakva-sreca-za-srbiju-bajden-mi-priznao-ce-njegova-unuka-sada-misliti-da-je-bitan/ […]

Comments are closed.