PODELI

 

Posle iznenadne odluke Pavla Grbovića i još dvoje poslanika da se odvoje iz poslaničkog kluba SSP, pozvali smo Pavla i dobili eksluzivan intervju.

Z: Dobar dan, Pavle vi ste?
P: Mi smo…
Z: Da li nam možete reći šta se to izdešavalo, zbog čega ste se odvojili od Đilasovog poslaničkog kluba?
P: Zbog čega? Zbog čega? Pa da li vi vidite šta se dešava? Đilas sve čini da SPN ne uspe. Mi se skupimo na sastanku i dogovorimo kako da delujemo, da bi posle Đilas zvao sve redom da im kaže da se menja taktika. Tako se non stop dešava i dobijemo to da Vučić svake izbore ima sve više glasova. Tu nešto ne štima.
Z: Ali zar Đilas nije skupio najbolje ljude u tom pokretu?
P: Ljudi, on je najbolje ljude dao Vučiću. Pa skoro cela garnitura vrha DS koja je bila dok je Đilas bio predsednik DS je prešla u SNS. Zatim je neverovatnog Bulatovića dao SNS-u. Milica zavetnica je prešla u SNS.
Z: Milica nije u stranci kod Đilasa, kako mislite da je on ustupio Vučiću?
P: Mislite da nije? Iznenadićete se.
Z: Кoji su dalji koraci za vas i vašu stranku?
P: Mislim da ćemo morati da organizujemo svoj pokret koji će nas odvesti u zagrljaj Evropi. Eto, pokret će se zvati „Zagrljaj Evrope“, gde ćemo pozvati naše prijatelje iz NVO da nam se pridruže, kao i eminentnog profesora iz Novog Sada G.D. Na kraju, saznao sam da Dragan uopšte nije od Đilasa iz Crne Gore kako se predstavlja na Vračaru, već je iz Drvara.