PODELI

Kako prenose pojedini mediji, Dragan Đilas i njegove pristalice žele osvetu jer su marginalizovani i nikako ne mogu da se dodvore Vučiću i dobiju makar jedno ministarsko mesto, makar izmišljeno ministrstvo zaštite insekata. Zbog toga je Đilas angažovao profesionalne stručnjake za „Obojene Revolucije“.

Logika Đilasove ekipe je tipično lenjinistička „Što gore za Srbiju, to bolje za njih“ jer tek ako se Srbija nađe u neobranom grožđu otvara se prilika za njihovu revolucionarnu aktivnost.

ZICER je došao do tajnih dokumenata iz kabineta predsednika Vučića kako da spreči scenario „Obojene Revolucije“.

Vučić je za tu priliku pozvao u goste predsednika (CAR) Centralno Afričke Republike gospodina Fostena Arkanža Tuadera. Posle svečanog dočeka ispred palate Srbija, Vučić se obratio javnosti:

– NE POSTOJI NI JEDNA EVROPSKA ZEMLJA KOJA SA TOLIKO LJUBAVI GLEDA NA AFRIČKI KONTINENT KAO SRBIJA.

Budući da Srbija ima odlične odnose sa mnogim afričkim državama, među kojima je i CAR, i koja ima bogato iskustvo sa „Obojenim Revolucijama“ nije slučajno što baš u ovom trenutku u Srbiju dolazi predsednik jedne afričke države. Iz tajnih dokumenata ZICER otkriva da je u planu dolazak još dvojice predsednika afričkih zemalja, među kojima su predsednik Južnog Sudana i predsednik Burundija.

– Sve tri afričke države imaju dosta toga zajedničkog sa Srbijom i  sve tri zemlje su u velikom procentu Hrišćanske. A što se tiče same pomoći, sve pomenute zemlje će poslati svoje eksperte za „Obojene Revolucije“ kao i posebne vojne stručnjake za psihološko ratovanje protiv: autošovinizma, drugosrbijanstva i ljubitelja EU.- izjavio je Vučić.

Vučić je zamolio Tuadera da njihovi kontakti budu dovedeni na najviši nivo stalnih konsultacija, kako bi na najbolji mogući način bili ostvarena zajednička viševekovna saradnja i interesi.