PODELI

Čuvena proročica Milijana sa Sajlova iz Novog Sada objasnila je zašto Vučić mora da ode sa vlasti.

– Iako još uvek ima dobar rejting, Vučić ipak mora da ode. – počinje svoje proročansrtvo proročica Milijana.

Milijana kaže da su se nad Srbijom nadvili crni oblaci i da im se ne nazire kraj.

– Sve je počelo kada je Tramp dopustio da izgubi vlast. Tada su na vlast u Vašingtonu došli reptilijanci a oni, poznato je, mrze Srbe i pravoslavlje. – dodaje Milijana.

Milijana ističe da ako Vučić ne ode sa vlasti da će Srbima biti sve gore i gore i gore i gore i navodi da će im biti kao za vreme Slobe i Koštunice zajedno – tranzicija + sankcije.

– Ovo sa Vulinom je tek početak. Posle će Amerikanci na crne liste staviti i ostale ministre, pa gradonačelnike, pa predsednike opština, pa glumce, voditelje i na kraju ceo narod će da stave na crnu listu. – objašnjava Milijana.

ALI, kako kaže, Vučić je velik čovek i on to neće dopustiti.

– On zna da se sve to brzo može prekratiti samo ako on ode sa vlasti i on će to uraditi. Ne baš ove godine ali u dogledno vreme. On će se žrtvovati za Srbiju i Srbe i otićiće sa vlasti. – dodaje Milijana.

Proročica Milijana je imala viziju u kojoj iako Vučić odlazi, ipak ponovo dolazi.

– On će se povući sa vlasti ali će se i vratiti. Desiće se preokret u svetu i više ništa neće biti kako je bilo. Amerikanci će naglo oslabiti i tada će se Vučić posle dugog niza godina izgnanstva ponovo vratiti na čelo Srbije. Nisu mu dali da napravi patriotski pokret, niti da ide na izbore. Nego jednostavno su ga naterali da se povuče i prepusti Srbiju na milost i nemilost dušmanima. ALI to se neće tako završiti. – zaključuje Milijana.