PODELI

 

Ne varaju vas oči. Dobro ste pročitali. Vampiri se bune što se ne prskaju komarci. Protiv najezde letećih krvopija svoj glas su podigli i oni od kojih se to najmanje očekivalo. Mađutim, izgleda da i među stvorenjima koji se hrane i naslađuju ljudskom krvlju vlada netrpeljivost i konkurencija.

Da je vrag odneo šalu i da su komarci dobrano uzdrmali vampirske redove najbolje ilustruje sledeći podatak.

Dramatičan broj komaraca i ne činjenje nikakvih akcija protiv njih od strane ljudi, doveo je do pomirenja dva najveća vampirska klana u Srbiji i formiranja zajedničke ogranizacije koja će pod svoj krov okupiti sve srpske vampire.

Naime, iako je to do juče delovalo kao nemoguće, ruku pomirenja jedni drugima pružili su vampiri okupljeni oko Petra Blagojevića, najstarijeg srpskog vampira i Save Savanovića, najpopularnijeg vampira u Srbiji. Organizaciju koju su tom prilikom osnovali nazvali su Ujedinjeni vampiri Srbije (UVS).

„Nećemo sedeti skrštenih krila i od muke gristi sami sebe“ – poručuju iz UVS-a i dodaju: „Valjda i mi, vampiri, imamo neka prava…Borićemo se za njih!“

Кako smo uspeli da saznamo od vampira koji je želeo da ostane anoniman, prvi korak u njihovoj borbi će biti organizovanje i potpisivanje internet peticije kojom će se zahtevati momentalno prskanje komaraca najljućim raspoloživim otrovima. Ako to ne dovede do željenih rezultata, sledeć što je u planu su ponoćne protestne šetnje.