PODELI

Poseta Aleksandra Vučića Sremskoj Mitrovici potvrdila je još jednom isceljiteljsku moć predsednika, o kojoj antirežimski tabloidi uporno ćute, uprkos brojnim dokazima njegovog dara.

Naime, prilikom nedavne posete, jedna mala devojčica iz Laćarka, Valentina, slomila je ruku. Ovaj nemio incident se dogodio zbog nepažnje male Valentine, o čemu nam je ispričala lično njena baka:

–Ceo dan smo bili uzbuđeni zbog posete našeg predsednika Vučića. Čistili smo kuću, dvorište i ulicu da bi ga što lepše dočekali. Moja unuka mnogo voli predsednika, od malena. Njen životni san je oduvek bio da ga upozna – uzbuđeno priča baka.

– I kad smo čuli da stiže, Valentina je potrčala sa buketom cveća u rukama, iako sam joj vikala „Polako!, jednostavno me nije čula od silne radosti. I onda se saplela i nezgodno pala i nažalost polomila ruku.

Komšije su pritrčale da joj pomognu i da zovu Hitnu Pomoć ali Valentina je kroz suze rekla da želi da vidi gospodina Vučića, da neće u bolnicu.

Predsednik Vučić čim je to čuo je dotrčao i podigao moju Valentinu u naručje. Viknuo je nekom iz obezbeđenja da mu odmah donesu maramu i da se sklone.

Mi smo samo videli kako se Valentina smeši i grli predsednika dok joj je stavljao maramu, uopšte nije plakala. Onda …, – ovde su baki potekle suze.

–I onda, on je klekao ispred nje, stavio joj svoju ruku na njenu i rekao joj da ne brine, da marljivo uči i radi i samo ako tako bude radila ruka će joj zarasti za dve, najviše tri godine, i da će nova kost biti još bolja i lepša nego prethodna kost. – kroz jecaj nam priča tronuta baka.

–Kupio joj je nove patike i tablet za školu. Moja Valentina je na sedmom nebu. Išli smo taj dan kod lekara koji je konstatovao da se na snimku vidi da je kost bila pukla, ali i da je potpuno zarasla. Nije mogao da objasni kako se to desilo.

Mi znamo kako, a neka zna i cela Srbija! Živeo zauvek naš predsednik Vučić! – završila je baka, dodavši da će i mala Valentina čim poraste postati član SNSa, da bi bila bliže njenom heroju koji joj je iscelio ruku.