PODELI

Zicer ekskluzivno saznaje da naš poznati četnik iz Hajd Parka, Mlađa Đorđević, okrilaćen velikim brojem selfija iz Moskve, uskoro organizuje press konferenciju u Beogradu.

Ugledni ruski gosti iz Kremlja biće takođe na pressici, ali će ih Mlađa, iz skromnosti, i da se ne bi lično pogordio, prethodno poprskati sprejom protiv vidljivosti.

Ovi potom već nevidljivi, ali svakako ugledni gosti, govoriće isključivo preko Mlađe, jer se boje da bi ih neko po boji glasa mogao prepoznati. Budući da su u pitanju jako ugledni i poznati ljudi, odmah bi svi shvatili koliko je Mlađa uspešan i genijalan diplomata. A on to ipak skriva, iz skromnosti.

Svaki od novinara koji budu došli na pressicu, može slobodno zamisliti kojeg god želi poznatog ruskog državnika iz Kremlja i  postavljati im pitanja. Bilo kom nevidljivom ali veoma uglednom gostu. Čak i ona najškakljivija i strateški važna.

Mlađa će, naravno, govoriti umesto njih i prevesti na srpski njihove nečujne odgovore.

U nastavku će g. Đorđević, zajedno sa svojim uglednim gostima otići do specijalne ustanove za slične pojave, zvanu Laki Laza Lazarević, da im lično pokaže dokle smo dogurali kao nacija zbog ne obraćanja pažnje na Mlađine mudre savete.

Zicer takođe ekskluzivno saznaje da će Mlađa tamo lično zapevati Kaljinku i deliti svim posetiocima ruske piroške koje će sam ispeći. Ulaz će biti besplatan, a fotografisanje sa g. Đorđevićem se takođe neće naplaćivati.