PODELI

Poslanik i član predsedništva SNS Nebojša Bakarec izjavio je da je predsednik Srbije ni manje ni više, nego VANZEMALJAC.

– Sve te spekulacije o Vučićevim čudotvornim moćima se mogu jednostavno objasniti. Ne radi se tu ni o kakvim vradžbinama i magijama, niti o prorocima i proročanstvima, stvar je veoma prosta. Vučić je vanzemaljac! – rekao je Bakarec.

Bakarec je objasnio da je upravo to razlog što svetski moćnici toliko cene Vučića i što dolaze u Srbiju da se konsultuju s njim.

– Mi kao narod smo zaista imali mnogo velikih ljudi, od Nemanjića, preko Tesle do Vučića, ali niko nije kao Vučić jer on zapravo i nije sa ove planete. – rekao je Bakarec.

Bakarec je objasnio kako su vanzemaljci baš odabrali Srbiju da pošalju svog „čoveka“ da bude lider naše zemlje jer su procenili da smo kao narod pred izumiranjem.

– Svetski lideri znaju ovu tajnu jer oni odavno prate vanzemaljce i imaju komunikaciju s njima ali ih ne mogu kontrolisati, mada bi voleli. Njima je jasno da Vučić može i stiže sve. Da ima energiju i domete kakve nema običan čovek. Zato i zavide Vučiću i Srbiji.  Ipak, svetskim liderima je jasno da su vanzemaljci superiorniji i inteligentniji i zato tako često dolaze u Srbiju.- objasnio je Bakarec.

Bakarec je dodao i da se svetski lideri savetuju sa Vučićem a on im na nenametljiv način objašnjava kako da prevaziđu određene krize.

– Samo naša glupa opozicija ovo ne zna, ali pojedini svetski moćnici nisu dobronamerni prema Srbiji i Vučiću i koriste našu opoziciju da mu napakoste, a zapravo rade protiv svetskog mira i interesa čovečanstva, mada toga nisu svesni. – zaključio je Bakarec.