PODELI

Naše stomatološke ordinacije su prepoznate i na svetskoj mapi dentalnog turizma kao vrhunski centri gde  stručnjaci izvode najsavremenije tehnike po dosta povoljnijim cenama.

Zato ne čudi što se radi i svetski popularna intervencija – Hollywood smile, ali i brojne estetske korekcije koje neguju i revitalizuju kožu uz pomoć hijalurona i botoksa.

Oni su postali mnogo više od centra dentalnog zdravlja i prerastaju u deo sistema za negu kože lica i tela.

Hollywood smile – blistav osmeh koji je dostupan svakom

Stomatolozi su i dalje ključna karika u prevenciji i lečenju brojnih oralnih problema, ali danas za to imaju mnogo bolje materijale i adekvatnije postupke čime pacijentu pružaju veći komfor i bolje rezultate. Savremene zubarske ordinacije su među prvima uvele proceduru za promenu izgleda zuba – hollywood smile.

Reč je o postupku izrade i ugradnje keramičkih krunica koje daju savršen oblik zuba uz blistavu belinu.

Ordinacije koje uvode ovakve svetski popularne metode znaju da je važan i kvalitet krunica, ali i kompjuterizovana izrada tako da se dobija odgovarajući izgled i savršeno uklapanje sa zubnim patrljcima i oblikom desni.

Bezmetalne krunice su mnogo belje u odnosu na stare modele i ostaju takve, a i zahtevaju skidanje mnogo manje površine zuba pa mogu biti i protetičko sredstvo za zube koji nose velike plombe, za slomljene zube, ali i one koji jednostavno nisu estetski dovoljno lepi.

Kada se promeni čitav niz zuba i postave precizno izrađene i otporne krunice osmeh se transformiše, a zubi ostaju zdravi. Zato je ovo metoda koju svi žele.

Mezoterapija lica i drugi anti-age tretmani od sada i u stomatološkoj ordinaciji

Stomatolozi su više nego stručni i kvalifikovani za ubrizgavanje anti-age seruma. Bilo da je reč o mezoterapiji ili nekoj drugoj vrsti, oni imaju znanje o pravilnom injektivnom ubrizgavanju, imaju sterilnu sredinu, najbolje materijale i poseduju znanje za reagovanje u slučaju nepredviđenih okolnosti.

Mezoterapija lica podrazumeva ubrizgavanje hijaluronskog, vitaminskog koktela u dublji sloj kože, sve do mikrocirkulacije. Postupak je bezbolan, a ovaj tretman večne mladosti ublažava bore, pege i uklanja nesavršenosti.

U mezokoktelu se nalaze vitamini, minerali, antioksidanti, aminokiseline i faktori za rast i regeneraciju kože. oni brzo i efikasno deluju pa se problemi rešavaju, a starenje usporava.

Stomatolozi postižu izvrsne rezultate jer znaju kako se pravilno sprovodi mezoterapija lica, ali i drugi postupci tako da se dobiju najbolji rezultati jer od pravilnog odabira tački ubrizgavanja zavise i svi budući rezultati.

U zubarskoj ordinaciji potražite savet o vašem tipu kože i kakve efekte možete očekivati, a je to što bi želeli da postignete. U dogovoru se mogu i kombinovati procedure ili ubrizgati samo mezokoktel, sve zavisi od stanja i potreba vašeg lica.

Tamo gde se izvode ove dve metode sigurno se može pronaći bezbroj drugih novih rešenja što iz domena protetičkih nadoknada, što iz lečenja desni i zuba. Tu su savremeni implantati, fasete, nova generacija plombi za zube i metode popravke…

Ako poželite da transformišete svoj izgled posetite stomatološku ordinaciju sa svetski priznatim postupcima i dovoljno je da poželite ono što vam ogovara.