PODELI

Ministar Tomislav Momirović i novinar Dragan J Vučićević sasvim slučajno saznali da su rođena braća.

Tužna priča o dvojajčanim blizancima, koji nisu identični ali ipak kao i sva braća liče, sasvim slučajno je otkrivena danas na Sajmu vina.

Rođenu braću su razdvojili korumpirani medicinari odmah po rođenju. Planirali su mlađeg Tomislava da prodaju Nemcima, i već su ga bili izneli iz porodilišta ali nisu stigli da obave svoju zlu nameru jer je u međuvremenu naišla polcijiska patrola pa su se uplašili. Vratili su ga nakon nekih pola sata nazad u porodilište ali su ga zabunom dali drugoj majci.

Tako je Dragan ostao bez brata, a da to niko nije znao sve do danas!

Na prvom međunarodnom sajmu vina „Vinska vizija Otvorenog Balkana“ jedan policijski inspektor se našalio da sa otisaka sa čaša koje su koristili gosti ispijajući kvalitetno vino, može da otkrije ko je kriminalac. Šalu su prihvatili upravo Toma Mona i Dragan Vučićević.

Nakon nekoliko sati forenzičari su dostavili podatke o naglasivši da za otiske na čašama koje su koristili Dragan i Toma nema nikakvih kriminalnih podataka ali da su genetska istraživanja pokazala da su u pitanju rođena braća.

Dragan i Toma su prvo pomislili da se policijski inspektor šali ali kada su lično pogledali izveštaj zaprepastili su se. Policija je odmah proverila dokumentaciju u porodilištu i prava istina je izašla na videlo.