PODELI

Aktuelni predsednik opštine Obrenovac, a novi zamenik gradonačelnika Beograda, Miroslav Čučković, stidljivo je predstavio svoj plan za razvoj srpske metropole.

Čučković je naime, na pitanja novinara kakvi su mu planovi za Beograd, bez ikakve reči samo poturio papir na kome je iscrtao betonske blokove i čiča Glišu.

Pošto novinarima nije bio jasan odgovor, ponovo su postavili isto pitanje, na čega je Čučković ponovo reagovao tišinom, pokazavši samo kažiprstom na papir na kome je nacrtao betonske kocke i čiča Glišu.

Ovo gluvonemo objašnjenje novog zamenika gradonačelnika Beograda ostavilo je novinare u neverici, te su pokušali dobiti odgovor od gradonačelnika Šapića.

– Miroslav je veoma oprezan dečko i ne želi da otkriva naše tajne planove za Beograd kako ih ne bi pojedini zlonamernici zloupotrebili, a zna se na koga mislim, i tako onemogućili realizaciju naših genijalnih planova. – dao je objašnjenje Šapić, što je ponovo novinare ostavilo u neznanju o kakvoj se misteriji radi i šta zapravo predstavljaju betonske kocke i čiča Gliša.

Za betonske kocke pojedini novinari naslućuju šta bi mogle da znače i tu su postigli konsenzus ali oko skice čiča Gliše su se podelili. Dok jedni tvrde da čiča Gliša definitivno predstavlja Gorana Vesića, drugi tvrde da je to lično glavom i bradom Vučić, neki treći ipak misle da je u pitanju Brnabić. Po svemu sudeći razjašnjenje misterioznog Čučkovićevog crteža se neće desiti u skorije vreme.