PODELI

Poznati srpski voditelj i nadaleko čuveni kolumnista i autor knjige (ne možemo se setiti koje) Marko Vidojković podržao je Mišu Vacića lidera Srpske desnice i kandidata za predsednika na izborima 2022 i obećao da će glasati za njega.

– Pa pogledajte šta mi biramo. Marinika, ajd ok, ona ne ide za predsednika ali nema veze, ona je iz Pančeva. Ponoš je iz Knina. Tj nije ni iz Knina nego, jebem li ga iz neke pripizdine tamo Golubića, tako nešto. Ono ima tri kuće, koza pase pod ručnom, taj rad. Ovaj što nas sistematski uništava već deceniju je iz Čipuljića. Isto neka pripizdina. Kurac će ga znati gde je to. Ove ostale neću ni da komentarišem, ne znam ni odakle su. I jedino je Vacić ROĐENI BEOGRAĐANIN.- rekao je Vidojković.

Vidojković je to još detaljnije obrazložio:

– Znači, lik koji nam svima služi na sprdnju je jedan od nas. Mi zapravo stalno seremo po sebi i biramo neke seljake da nam vode državu, Beograd i posle se pitamo što smo najseljačkija država na Balkanu u Evropi. Pa jbg brate, sami tako biramo. Padamo na taj seljački vajb i onda nam se seljak usere u život. E ja neću više da biram ruralne likove da nam vode državu. Vacić je naš čovek sa Fontane, iz blokova, dečko sa asfalta, jeste takav kakav je sa ulice direktno ali je NAŠ! I zato ću glasati za Vacića, a vas „pametne“ ko jebe. Glasajte opet za nekog seljaka koji će da trguje našim životima kao krompirom na Zelenjaku i nemojte posle da mi serete da vam ne valja. – Zaključio je Vidojković.